Murerstillads på sjælland ved København

Hos PMG Stilladser A/S er vi specialister i montering og demontering af murerstilladser på både mindre og større byggeprojekter.

 

Med et murerstillads kan der bygges på alle slags bygninger i alle forskellige længder og bredder. Vi kan underbygge en bro eller opbygge et stillads, der er 15 meter bredt. Vi skræddersyr en løsning og tilpasser stilladset til vores kunders behov for bevægelighed, sikkerhed og brug af arbejdsplads og opbevaring af materialer.


Et murerstillads giver dig og dine medarbejdere stor bevægelsesfrihed og mulighed for at arbejde med deres materialer direkte på stilladset, da det har en større bæreevne. Et murerstillads må belastes med op til den dobbelte vægt af et facadestillads.

Få sikker færden på murerstilladset

Vores stilladsmontører sørger for at levere, montere og demontere stilladset efter endt arbejde, så du som kunde kun skal tænke på dit eget håndværk. Alle vores medarbejdere er dygtige og kvalificerede og monterer stilladset efter alle sikkerheds- og lovmæssige krav, så du kan føle dig helt sikker i din færden på stilladset.


Kontakt os på telefon 33 15 55 15, hvis du har brug for et murerstillads eller vil have mere information.

 

Læs mere her på hjemmesiden om blandt andet overdækning af stilladser, plastinddækning, trapper og skakter.

Til forside
Læs mere om PMG Stilladser A/S her...
Læs mere om vores forskellige stilladstyper...
Print
Sitemap

33 15 55 15

info@pmg.dk

Læs mere om vores lejevilkår...
 
Se vores Facebook side lige her...
Vi er medlem af Dansk Byggeri
PMG Stilladser A/S   |   Hundigevej 87, 2670 Greve syd for København på Sjælland  |   Tlf.: 33 15 55 15   |   info@pmg.dk   |   CVR: 37695025