Facadestilladser

Hos PMG Stilladser A/S udlejer vi facadestilladser til alle vores kunder. Et facadestillads bliver brugt til at arbejde på alle slags facader - fra vinduesudskiftning og malerarbejde til facaderenovering og tagarbejde.

 

Facadestilladser kan bruges til løsning af de mest gængse opgaver og er hurtigere, lettere og økonomisk billigere at montere på villaer og store erhvervs- og industribygninger.

 

Vores kvalificerede medarbejdere leverer og sørger for montagen af stilladset på huset eller bygningen, så hele stilladset er monteret og sikret efter alle sikkerheds- og lovmæssige krav, så du og dine medarbejdere kan påbegynde arbejdet hurtigst muligt.

Når stilladset bliver afmeldt efter endt arbejdsopgave, sørger vi for at demontere stilladset, så alt er ryddeligt.


Kontakt os for stillads

Kontakt os på telefon 33 15 55 15, hvis du vil leje et facadestillads eller har brug for mere information eller priser. Vi tilbyder også udlejning af Skorstensstillads, Murerstillads samt Rullestillads

 

Bemærk: Et facadestillads har flere begrænsninger i forhold til bredde, bæreevne og bevægelsesfrihed for de arbejdende på stilladset sammenlignet med et murerstillads.

Til forside
Læs mere om PMG Stilladser A/S her...
Læs mere om vores forskellige stilladstyper...
Print
Sitemap

33 15 55 15

info@pmg.dk

Læs mere om vores lejevilkår...
 
Se vores Facebook side lige her...
Vi er medlem af Dansk Byggeri
PMG Stilladser A/S   |   Hundigevej 87, 2670 Greve syd for København på Sjælland  |   Tlf.: 33 15 55 15   |   info@pmg.dk   |   CVR: 37695025