Om pmg stilladser a/s

Hos PMG Stilladser A/S er vi stolte af vores arbejde. Vi mener selv, at vi er de bedste i vores branche, og med vores erfaring og dygtige medarbejdere er du som kunde sikret et kvalitetsarbejde, hvor sikkerheden altid er i top, og servicen er høj.

Som en større virksomhed med en stor fast kundekreds er vi klar over, at begreber som god service og høj kvalitet ikke er ord, man blot slynger om sig i en kliche. Vi lever af vores anbefalinger og gode ry som en af Danmarks bedste stilladsmontører, og derforer et ordentligt og grundigt stykke arbejde altid et must for vores virksomhed.

PMG Stilladser A/S består af cirka 35 medarbejdere med mange års erfaring og de faglige kvalifikationer og færdigheder på plads. 

Vi servicerer vores kunder efter deres ønsker og skræddersyr en løsning, der rent økonomisk og lovkravmæssigt stemmer overens med deres arbejdsbehov.

Til forside
Læs mere om PMG Stilladser A/S her...
Læs mere om vores forskellige stilladstyper...
Print
Sitemap

33 15 55 15

info@pmg.dk

Læs mere om vores lejevilkår...
 
Se vores Facebook side lige her...
Vi er medlem af Dansk Byggeri
PMG Stilladser A/S   |   Hundigevej 87, 2670 Greve syd for København på Sjælland  |   Tlf.: 33 15 55 15   |   info@pmg.dk   |   CVR: 37695025